FIRINDA LEVREK
Ege'nin olmazsa olmaz lezzeti levrek balığı...
Malzemeler;
- 3 adet levrek
- 2 adet büyük soğan
- 2 adet büyük patates
- Zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
Hazırlanışı;
- Balıklarımızı zaten balıkçı hazırlıyor,balıklarımızı yıkıyoruz.
- Soğanı ve patatesi yuvarlak yuvarlak doğruyoruz.Fırın tepsimizin altına diziyoruz.
- Sonra balıklarımızı yerleştiriyoruz,
- Balıkların üzerine soğan dilimleri koyuyoruz.
- Tepsimize zeytinyağını gezdiriyoruz.
- Tuz,karabiber,kırmızı biber de döküyoruz.Harmanlıyoruz,
- 180 derecelik fırında yaklaşık 50 dakika pişiriyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder